Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss?
Maila oss på info@dusprang.se

Hitta till oss

SPINNSTUDION

Stor del av vår verksamhet håller till i Danskompaniet Spinns tillgänglighetsanpassade dansstudio Spinnstudion. Om du stöter på onödiga hinder när du kommer till oss så försöker vi lösa dem tillsammans.

INGÅNGAR

Spinnstudion ligger i Kulturklustrets lokaler på Järntorget 7 och har två ingångar.

JÄRNTORGET 7: Om du kommer gåendes eller i manuell rullstol använder du denna ingång. Du tar trappan eller hissen till våning 1 och hittar ingången till Kulturklustret åt höger.

MELLANGATAN 1B: Om du kommer med färdtjänst/taxi eller bil är det lättast att använda ingången på Mellangatan 1B. Maila info@dusprang.se så får du koden till den ingången. Denna ingång har en större hiss så om du har en större rullstol, permobil eller stor barnvagn passar denna ingång bäst.

SPÅRVAGN 

Om du åker spårvagn går du av på hållplats Järntorget. Spårvagn 1, 3, 6, 9, och 11 stannar alla på hållplats Järntorget.

FÄRDTJÄNST/TAXI 

Om du kommer med färdtjänst/taxi kan du gå av på Mellangatan 1B och använda den ingången. Maila info@dusprang.se så får du koden till den dörren.

Inför ditt besök

Förberedelsehäfte

Om du vill förbereda ditt besök med bilder och mer information om hur det ser ut hos oss kan du ladda ner vårt  förberedelsehäfte. I det hittar du bilder och beskrivningar av våra lokaler och av oss som jobbar på Språng. 
Klicka på den lila knappen för att ladda ner häftet: