Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Maila oss på info@dusprang.se

Hitta till oss

SPINNSTUDION

Stor del av vår verksamhet håller till i Danskompaniet Spinns tillgänglighetsanpassade dansstudio Spinnstudion. Om du stöter på onödiga hinder när du kommer till oss så försöker vi lösa dem tillsammans.

INGÅNGAR

Spinnstudion ligger i Kulturklustrets lokaler på Järntorget 7 och har två ingångar.

JÄRNTORGET 7: Om du kommer gåendes eller i manuell rullstol använder du denna ingång. Du tar trappan eller hissen till våning 1 och hittar ingången till Kulturklustret åt höger.

MELLANGATAN 1B: Om du kommer med färdtjänst/taxi eller bil är det lättast att använda ingången på Mellangatan 1B. Då ringer du Anna Emilsson på 0723-762345 så ger hon dig koden till dörren. Denna ingång har en större hiss så om du har en större rullstol, permobil eller stor barnvagn passar denna ingång bäst.

SPÅRVAGN 

Om du åker spårvagn går du av på hållplats Järntorget. Spårvagn 1, 3, 6, 9, och 11 stannar alla på hållplats Järntorget.

FÄRDTJÄNST/TAXI 

Om du kommer med färdtjänst/taxi kan du gå av på Mellangatan 1B och använda den ingången. Ring Anna Emilsson på 0723-762345 så får du koden till den dörren.

Inför ditt besök

Förberedelsehäfte

För personer som behöver förberedas med bilder, till exempel personer inom autismspektrumet, erbjuder vi ett kostnadsfritt förberedelsehäfte med information om huset och om personalen, tillsammans med foton. 

Klicka på den lila knappen för att ladda ner häftet:

Stäng meny