HITTA HIT

SPINNSTUDION


Våra danskurser håller till i Danskompaniet Spinns tillgänglighetsanpassade dansstudio Spinnstudion. Om du stöter på onödiga hinder när du kommer till oss så försöker vi lösa dem tillsammans.

Här är några bilder från Spinnstudion. Personerna på bilderna dansar i SpinnUnga - en dansutbildning och praktik för dem som kommit lite längre i sin dans och är redo för mer utmaning.


HITTA HIT


INGÅNGAR:

Spinnstudion ligger i Kulturklustrets lokaler på Järntorget 7 och har två ingångar:


Järntorget 7: Om du kommer gåendes eller i manuell rullstol använder du denna ingång. Du tar trappan eller hissen till våning 1 och hittar ingången till KULTURKLUSTRET åt höger.


Mellangatan 1B: Om du kommer med färdtjänst/taxi eller bil är det lättast att använda ingången på Mellangatan 1B. Då ringer du Jenny Sandgren Wahlström på 0739252402 så ger hon dig koden till dörren. Denna ingång har en större hiss så om du har en större rullstol, permobil eller stor barnvagn passar denna ingång bäst.


SPÅRVAGN:

Om du åker spårvagn går du av på hållplats Järntorget.

Spårvagn 1, 3, 6, 9, och 11 stannar alla på hållplats Järntorget.


FÄRDTJÄNST/TAXI:

Om du kommer med färdtjänst/taxi kan du gå av på Mellangatan 1B och använda den ingången. Ring Jenny Sandgren Wahlström på 0739-252402 så får du koden till den dörren.


Karta Spinnstudion:                                                       Satellitbild Spinnstudion: