Välkommen till oss!

BLI MEDLEM Eftersom Dansutbildningen Språng är en ideell förening behöver du vara medlem för att gå en danskurs hos oss. Medlemskapet kostar inget extra och du tar ställning till ditt medlemsskap en gång per år. Du ansöker om medlemsskap genom att fylla i en MEDLEMSANSÖKAN.

BLI STÖDMEDLEM. Om du inte är sugen på att dansa,  men ändå vill vara med och supporta vår verksamhet kan du ändå bli medlem i vår förening.  Alla som på något sätt vill vara med och verka för en mer inkluderande dansvärld och ett samhälle där alla får delta och bidra oavsett funktionsuppsättning är välkomna som medlemmar. Du blir stödmedlem genom att fylla i en MEDLEMSANSÖKAN.

GE EN GÅVA.Om du är ännu mer sugen på att supporta och möjliggöra vår verksamhet kan du ge ett ekonomiskt bidrag till vår förening. Under hösten 2018 har vi ingen extern finansiering utöver danskursavgifterna, och alla bidrag är oerhört välkomna och går direkt till omkostnaderna för våra danskurser. Genom din gåva är du med och möjliggör att fler personer med olika funktionsuppsättning får en chans att dansa!!! Sätt in din gåva på plusgiro: 814887-6 och märk din insättning ”Gåva Språng”.

TACK säger vi! Vårt långsiktiga mål är att Dansutbildningen Språng ska finansieras av Göteborgs stad och Västra Götalandsregionen. Vi för kontinuerligt dialog med politiker och tjänstemän, men tills vi hittat en gemensam väg fram så tar vi tacksamt emot den ekonomiska support vi får.

Stäng meny